Menu

Over ons

Het meest duurzame bedrijf in de keten

Ook tijdens het modificeren van kunststof emballageproducten streven we ernaar om zoveel mogelijk van het huidige materiaal te hergebruiken. Alles wat over is als restmateriaal wordt gerecycled. Het gerecyclede materiaal dient wederom als grondstof voor nieuwe kunststofproducten.

Ons team

Hoe het begon...

Eigenaar en oprichter Ton Willems is expert op het gebied van kunststof emballage. Hij deed 25 jaar ervaring op in zowel in de vleesindustrie als in het internationaal koel- en vriestransport. In 2011 zag hij kans om zelf hoogwaardige reparaties aan kunststof uit te gaan voeren. Hij startte zijn eigen onderneming onder de naam Plastic Repair Service. .

Onze historie
2014
Start Plastic repair

2020
Nieuwe locatie Beuningen

2018
Nieuwe locatie Bijsterhuizen
(inmiddels verhuisd)

DVS-2212 en 2221

Dat we kwaliteit leveren bewijst de certificering van het internationaal zeer hoog aangeschreven DVS-2212 en 2221. Na de opleiding en (jaarlijkse) examinering bij de Kursstätte des Instituts für Kunststoffverarbeitung aan de RWTH Aachen zijn wij een officieel gecertificeerd bedrijf.

Bekijk certificaten

Kennis en kwaliteit

Ook bieden we dagelijks maatwerkoplossingen. Onze gespecialiseerde R&D-afdeling (Research & Development) voert dan een gedegen ontwikkeltraject uit. De hoge productkwaliteit blijft een belangrijke doelstelling, want als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen om onze hoge kwaliteitsnormen op niveau te houden.

Wij liggen aan de belangrijke logistieke routes
Alles onder één dak van 25.000 vierkante meter

Naast reparaties en modificaties, zijn wij als onderdeel van de SPS Group ook gespecialiseerd in vakkundige reiniging, verkoop en verhuur van kunststof emballageproducten. Alles onder één dak met ruim 25.000 vierkante meter oppervlakte.

115KM
125KM

Wij zijn goed bereikbaar op onze centraal gelegen locatie in Beuningen ( Nijmegen), de belangrijke logistieke slagader van Rotterdam naar het Ruhrgebied (Duitsland).

Onze klanten

Wij werken voor nationale en internationale klanten in een verscheidenheid aan sectoren: Food & Beverage, Automotive, Agri, Fish & Meat, Pharma, Logistics en meer. Voor hen zijn wij met onze gespecialiseerde kennis het dagelijks aanspreekpunt om deze essentiële werkzaamheden als onderdeel van de keten professioneel te kunnen beheren.